مرکز :چناران

این مرکز از سال     1383فعالیتهای فرهنگی وهنری وادبی داشته است


 

 

 

 

 

 


خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / / کارگاه  پویانمایی /

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 ظهر/ روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

1مربی هنری و1مربی ادبی- ۱ نفر مسئول مرکز  - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

چناران خیابان خوشرو بین خوشرو4و6

تلفن :

 

تلفن :  46129554

مسئول مرکز :

 

خانم:نرگس غلامی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1403/04/19 - 11:54
  • تعداد بازدید: 500
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در قالب برنامه کتاب باز؛

نویسنده کودکان میهمان کانون خراسان رضوی

همزمان با روز ادبیات کودک و نوجوان کلر ژوبرت نویسنده کتاب‌های کودک میهمان کانون استان خراسان رضوی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، همزمان با ۱۸ تیرماه روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، کانون خراسان رضوی میزبان نویسنده نام آشنای کودک شد.

مرضیه فیروزکوهی کارشناس فرهنگی استان با اعلام مطلب فوق گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در واحد کارشناسی فرهنگی استان خراسان رضوی و در قالب برنامه «کتاب باز: و همزمان با روز ادبیات کودک و نوجوان، میزبان کلر ژوبرت نویسنده شناخته شده کتاب‌های کودکان بودیم.

در این نشست که در ابتدای آن قصه «خداحافظ راکون پیر» بر اساس یکی از آثار این نویسنده، توسط سمیه غضنفری مربی مسئول مرکز جیم‌آباد قصه گویی شد، پرداختن به ادبیات دینی برای کودکان و نوجوانان و چگونگی بیان مفاهیم معنوی برای آنها در قالب‌های متنوع شعر و داستان مورد بحث و در ادامه موضوع مرگ و فقدان عزیزان برای کودکان با توجه به محتوای این کتاب مورد گفتگو قرار گرفت.

فیروز کوهی عنوان کرد: در این زمینه همکاران به بیان نظرات خود پرداختند و عقیده داشتند این کتاب توانسته گام موفقی در این زمینه بردارد و با شجاعت این مفهوم را در قالب یک داستان کودکانه مطرح کند که استفاده از شخصیت‌های غیر انسانی و رعایت فاصله‌گذاری در کنار تصویرگری زیبا یکی از نقاط قوت این کتاب است.

خانم ژوبرت در این نشست اظهار داشت: این کتاب چندین بار ویرایش شد و با توجه به تغییر نگاه مخاطب شاید همچنان هم بتوان ویرایش‌های جدیدی از آن ارائه کرد. وی افزود: من قدم کوچکی در این راه برداشتم و این نیاز را حس کردم که بچه‌ها با غم فقدان عزیزان و ماتم از دست دادن باید کنار بیایند و این اثر را نوشتم. دیگران نیز باید در این قضیه ورود کنند و آثار جدیدی بیافرینند که با همین روش غیر مستقیم بتوانند بچه‌ها را به سمت پذیرش که آخرین مرحله سوگواری است هدایت کنند.

این نویسنده فرانسوی در خصوص علت علاقه‌مندی خود به داستان‌نویسی گفت: من برای فرزندان خود قصه‌های زیادی می‌گفتم و رفته رفته به این نتیجه رسیدم که خودم برای بچه‌ها با توجه به نیازهای آنها بنویسم.  

ژوبرت در پاسخ به این سوال که در زمینه مسائل دینی، خصوصاً در بخش تاریخی آن که باید سندیت مطلب نیز مد نظر قرار گیرد، مانند واقعه کربلا، آیا ادبیات فانتزی یا ناداستان می‌تواند وارد شود گفت: باید بر اساس سند حرف زد اما روش‌هایی وجود دارد که بتوان این مسایل را تلطیف کرد.  در واقع به شکل غیر مستقیم می‌توان به این بخش وارد شد به گونه‌ای که سندیت آن نیز دچار خدشه نشود.  استفاده از خاطرات و توجه به تجربه زیسته باید در این بحث مورد توجه قرار گیرد.

مربیان کانون که در این نشست به صورت حضوری و مجازی بودند در مورد کتاب «خداحافظ راکون پیر» مطرح کردند: کتاب از زاویه یک تولد آغاز می‌شود و وقتی در انتهای کتاب راکون پیر به عنوان شخصیت راهنمای اثر، به خرگوش می‌گوید مرگ هم درست مثل ورود تو به این زندگی است که نمی‌دانستی قرار است وارد دنیای جدیدی شوی، در حقیقت مرگ هم وارد شدن به دنیایی تازه و ناشناخته است و این نگاه به مرگ توسط مخاطبان کتاب مورد توجه قرار گرفت.

فیروزکوهی در پایان گفت: این نشست با مشارکت همکاران مراکز استان در فضای مجازی و بستر اسکای روم و حضوری برگزار شد و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال با دعوت از نویسندگان دیگری این مجموعه نشست‌ها را ادامه دهیم.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت